Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Influenza & Unknown Mizery – Infected Mizery | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Influenza & Unknown Mizery – Infected Mizery

26 november 2012 om 14:11 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

In september lanceerde het Rotterdamse hiphop collectief Eastgarden Music in samenwerking met Empty Handed Warriors “EHW – The 010 Sessions”. Op deze internationale release staan tracks met o.a Lord Lhus (USA), Black Pope (UK), Hans Nötig (Zwitserland) en vele andere. Ter promotie van deze rauwe underground tape brengt Eastgarden Music vandaag de nieuwe videoclip “Influenza & Unknown Mizery – Infected Mizery” uit. De beat is geproduceerd door Ray The Barbarian (Cerebros) en de video komt uit de handen van Sacrifice Pictures & OostDingems.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda