Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Sjanks TV Afl.3: ConvexXx special‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Sjanks TV Afl.3: ConvexXx special‏

27 november 2012 om 16:42 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Sjanks TV is een initiatief van de Deventer clipmaker Sjanks. Na deel 1 en 2 waar o.a ‘Zanger michel’ rapper ‘Alexander Walters’ en Go ahead eagles voetballer Joey suk aan bod kwamen, staat deel 3 in het teken van de Deventer Rapper ‘ConvexXx’.  Bij hem thuis vertelt hij over aanstaande projecten, over het HOE,  WAAROM en zijn persoonlijke verhaal bij de alias Franz Kafka. Ook wordt er gefilmd bij een intervieuwtje van Deventer Radio waar ConvexXx met zijn crew afgelopen jaar in Juli te gast waren. Leer de persoon ConvexXx iets beter kennen, afgewisseld met een dosis humor in Sjanks tv deel 3!! enjoy!!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda