Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Steen – De Verloren Ziel van Steen de Vader (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Steen – De Verloren Ziel van Steen de Vader (Album)

27 november 2012 om 16:13 Album Nederland, Nederland Geen reacties

Eerder konden we al de videoclips van “Leven” en “De  Style” zien, maar vandaag is het eindelijk zover. De Utrechtse rapper Steen dropt vandaag zijn nieuwe album genaamd “De Verloren Ziel van Steen de Vader”. Het album bevat bijdragen van o.a. Def P, Ill Material en Spinal.

Steen dropt het album eerst via iTunes, Spotify en Youtube voordat hij fysieke album laat komen. Check het album hieronder via Spotify.

Delen

Laat Een Reactie Na