Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dope D.O.D. – Psychosis ft. Sean Price | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dope D.O.D. – Psychosis ft. Sean Price

30 november 2012 om 13:12 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na het succes van “What Happened” kreeg Dope D.O.D. de kans om in Amerika te tekenen bij Duck Down Records en zodoende hun debuutalbum “Branded” daar ook uit te brengen. Tevens hebben ze er samen gewerkt met Sean Price op “Psychosis” en daarvoor een clip opgenomen in New York. Check de videoclip van “Psychosis” hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda