Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kain Slim ft. Shock-n-Surprise – Fallin | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kain Slim ft. Shock-n-Surprise – Fallin

2 december 2012 om 13:25 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Engelstalige mc uit Rotterdams Kain Slim brengt na … weer een nieuwe video “Fallin” uit. De track is een samenwerking met Shock-n-Surprise en is geproduceerd door Mr. Wows. De video is een reflectie voor Kain Slim; “Het laat zien hoe ik terug denk aan een bepaalde periode in mijn leven en de innerlijke struggle om daar uit te komen.” Check de videoclip hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda