Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 X16 Studiosessie #2: 1eKeuz | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

X16 Studiosessie #2: 1eKeuz

2 december 2012 om 22:48 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

De X16 Studiosessie Serie van Korps der Plagen (KDP) is een nieuwe variant op de bestaande populaire studiosessies. In de serie zullen KDP rappers en bevriende collega’s uit het genre voorbij komen die elk 16 originele of bestaande bars live laten horen op een beat. In dit geval is dit KDP rapper 1eKeuz. Naast de MC zal ook de producer duidelijk gepromoot worden, er zullen dus geen geripte beats worden gebruikt in de serie. Bevriende producers zenden zelf hun beats in. In dit geval is dit Standby Productions.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda