Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Alternatief | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Alternatief

3 december 2012 om 13:45 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx – Alternatief

Het is weer bijna 5 December en rapper ConvexXx uit Deventer is de jarenlange commotie rondom zwarte piet een beetje zat. Het is een beetje een wellus, nietus, strijd geworden in Nederland. Daarom heeft hij een met een zo objectief mogelijke kijk een track gemaakt waarin hij pleit voor een alternatief.

Download: ConvexXx – Alternatief

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda