Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 25 Hiphop Acts in Capsloc Capelle a/d IJssel (Capsloc Mixtape Vol.2)‏ | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

25 Hiphop Acts in Capsloc Capelle a/d IJssel (Capsloc Mixtape Vol.2)‏

4 december 2012 om 14:08 Nieuws, Nieuws Nederland Geen reacties

Capelle a/d IJssel – Eastgarden Music presenteert in samenwerking met Jeugd Centrum Capsloc de tweede officiële Mixtape. Om de twee weken waren er op woensdag avond minimaal 3 acts en een open podium tijdens de #HiphopLounge in Capsloc georganiseerd door Persoonlijk (PSL) in Capelle a/d IJssel. Een half jaar lang werden er van alle acts een track verzameld met als doeleinde een mixtape waar opkomend talent en gevestigde namen 1 platform delen. Op 7-12-2012 zal de Mixtape uitkomen met daarbij uiteraard een RELEASE PARTY in Capsloc. In totaal zullen er 25 Acts deze avond het podium betreden en daarmee lijkt dit Hiphop Feest eigenlijk bijna op een Festival. De entree is maar 5 Euro en uiteraard krijgt elke bezoeker een GRATIS Mixtape. Wees er vroeg bij want VOL=VOL (Geen voorverkoop)

ADRES
Pelikaanweg 3
2903 ER Capelle aan den IJssel

Deur open : 18:00 Show Start : 19:00
16+ ( ID Verplicht)

Artiesten : Marry Marv, Dichter X Boah, J Spine Bundy Styx & Sammie, Xterne Ruis, Keesfluks, Xaline – De Oorzaak, PumaGang, Xcentriek, Promotioneel, Def Boyz, Kevz, Faya Fanko, Monta, SickFam, Brother Armz Music, Moon ft. R.SeaN, ConvexXx, Supreme & Legendary, Presmo-ll, Selwin ,Pro6verbaal & Sneak-E, Strickly Bones, Dela – Ik Ga, Kama & Vince, Fonk Loks

DJ : Salesman (EastgardenMusic)

Host : Berry & Niyulah (EastgardenMusic)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda