Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx & Siroc – Links, Rechts | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx & Siroc – Links, Rechts

6 december 2012 om 20:49 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx & Siroc – Links, Rechts

ConvexXx heeft nauwelijks de vorige track gedropt of hij komt alweer met een nieuwe!! Deze track is in samenwerking met de uit Rijssen/leeuwarden afkomstige rapper Siroc. Ook laat ConvexXx bij deze weten dat hij op 6 januari 2013 met een gloednieuwe E.P komt genaamd ‘Progressie’ En dat hij op 19 en 20 Januari bij hem thuis in Deventer 2 luistersessies organiseert voor Luisteraars, vrienden en mede-artiesten. Dan zal hij de 21 tracks tellende mixtape ‘Macht van het woord’ voor het eerst presenteren en geeft hij uitleg bij elk nummer wat erop staat.
wil jij hier ook bij zijn? stuur dan een mail naar convexxx.music@gmail.com

Download: ConvexXx & Siroc – Links, Rechts

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda