Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DiceCream – Probleem | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DiceCream – Probleem

6 december 2012 om 20:40 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Na “Niks Op Me” dropt Dicecream vandaag de tweede track van zijn volgende maand te verschijnen mixtape “Open Kaart”. “Probleem” heet het nummer en het is geproduceerd door City Lights, die tevens het grootste deel van de mixtape voor zijn rekening heeft genomen. Check of download de track “Probleem” hieronder!

Download: DiceCream – Probleem

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda