Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Intro Opgeduveld 2 – Re-re-re-release vanaf 7 december op vinyl & cd! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Intro Opgeduveld 2 – Re-re-re-release vanaf 7 december op vinyl & cd!

6 december 2012 om 20:45 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Tien jaar geleden kwamen Rotterdam en Zwolle samen op het, voor veel hiphop liefhebbers, klassieke album “Opgeduveld”. Morgen komt dan eindelijk de re-re-re-release uit op CD en vinyl.

De mannen van Opgezwolle en DuvelDuvel brengen de re-release met vijf bonustracks, bestaande uit twee nieuwe tracks en drie nummers die eigenlijk bedoeld waren voor Opgeduveld 2, het vervolg dat er nooit gekomen is. Dit is de eerste van de tracks en zoals de titel al prijsgeeft was dit bedoeld als de intro van Opgeduveld 2. Check de video hierboven.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda