Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 D.Lipps – Nog Een | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

D.Lipps – Nog Een

7 december 2012 om 20:54 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

D.Lipps releast vandaag de videoclip van de track “Nog Een”. De productie op deze track is verzorgd door Lemniscate wie al eerder producties leverde voor oa. Kalibwoy. De track is afkomstig van D.Lipps’s Highlife vol.1 mixtape, welke nog steeds hier te downloaden is. De videoclip is geschoten door Gaturofilms, die eerder ook al samen werkte met oa. Hef, Rasskulz en Kalibwoy.

Tevens brengt D.Lipps vandaag ook het nieuws officieel naar buiten dat hij zich heeft aangesloten bij B9. Zijn management zal voortaan verzorgd worden door B9entertainment, die tevens ook het management van Dret & Krulle en PluSse PP verzorgen.Voor boekingen en/of verdere informatie kan er gemaild worden naar info@b9entertainment.com.

De opvolger van de Highlife vol.1 mixtape is inmiddels al klaar en zal vanaf volgende week vrijdag 14 december via soundcloud gratis te downloaden zijn. De cover en tracklist zullen dinsdag 11 december bekend worden gemaakt.

Hou @DeBoyMetDeDikke en @b9_ent op twitter in de gaten voor verdere updates.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda