Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Engel & Just – Rewind ft. DJ DNS, Timmietex, Diggy Dex, Mr48Barz, Tenshun, IJs & DJ Native | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Engel & Just – Rewind ft. DJ DNS, Timmietex, Diggy Dex, Mr48Barz, Tenshun, IJs & DJ Native

8 december 2012 om 21:52 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Eerder deze week was al de eerste single “Walkman” van het nieuwe album van Engel & Just te horen. De single kwam uit op een cassettebandje samen met vijf andere nummers. De possecut “Rewind” met DJ DNS, Timmietex, Mr48Barz, Diggy Dex, Tenshun, DJ Native & IJs is één van die vijf nummers en is inmiddels ook in z’n geheel te horen. Check de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda