Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Jodi Sinfull – Pre EP Teaser | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Jodi Sinfull – Pre EP Teaser

21 december 2012 om 0:00 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

Na een jaar in mentale detentie te hebben gezeten besloot Jodi Sinfull dat de tijd was aangebroken omdat gene wat zich ver over de grens van haar rationele denken bevond op papier te vereeuwigen. Niet lang daarna werden deze gedachten op papier als zielen voorzien van beats. De geboorte van een 9ling was hier van het resultaat. De vrouwelijke kant van de duisternis was hier mee een feit.

Vandaag is het zover, van uit haar vallei presenteert ze aan de hiphop scene haar eerste videoclip “Naja” afkomstig van haar EP genaamd ‘Elapidae De Gifserie’. Met featurings van onder andere Kiddo_Cee, Whitedogg en IJsblok (Osdorp Posse).
De EP bevat producties van PTM en is gemixed en gemasterd in de wieg van Killing Skills.

Ga voor meer informatie naar www.sinfull.nl

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda