Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rookwalm ft. Morsdood, Ares De Rattevanger & Rotn – Bastoards | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rookwalm ft. Morsdood, Ares De Rattevanger & Rotn – Bastoards

21 december 2012 om 20:17 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

288413347-1Vandaag verscheen de callabotape van West-Vlaming Rookwalm genaamd “Smokkelwoar“. Op die tape staat ook de track genaamd “Bastoards”. Op deze track wordt Rookwalm bijgestaan door Morsdood, Ares De Rattevanger en Rotn. Beat: Killa Beez ‘Bastards’ . Geproduceerd door Rookwalm voor Dope Shit Productions 2012. Beluister of koop de track hieronder, de message is duidelijk.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda