Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rookwalm – Smokkelwoar (Collabotape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rookwalm – Smokkelwoar (Collabotape)

21 december 2012 om 21:14 Mixtape Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

288413347-1De West-Vlaamse rapper Rookwalm dropte vandaag zijn lang verwachte callabotape genaamd “Smokkelwoar”. Hij heeft er 6 maand hard aan gewerkt. Hij bedankt Ares de Rattevanger, Carton, Louage, Nys, Trisomie, Grafgravers, Morsdood, Rotn, Tuffer, Boetje banten, Marjette, Tox, Aldi, Fheeta, Bullet, Jeps, Rah, Ja-Zon, Typisch westhoeks, King D, Letterfretter, Dyna, Complot, Derover, Sikaetn, en anderen die hem gesteund en geholpen hebben tijdens de creatie van zijn callabotape. Beluister of koop hieronder de tape!

Delen

Laat Een Reactie Na