Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kees Fluks – Wat Nu | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kees Fluks – Wat Nu

26 december 2012 om 17:39 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Kees Fluks heeft niet stilgezeten maar hard gewerkt aan zijn Ep “StayFlukses”, 8 februari 2013 zal de release party zijn in Hometown Dordrecht. Om dit jaar keihard af te sluiten en jullie te laten weten dat Fluks nog steeds in de building is, is hier de videoclip van de track “Wat Nu”.

Mix & Master by Hometownheroes, Beat by p.APE, scratches by DJSalesman en Clip Teamp.APE

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda