Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MutiaraTEC – Dode Hoek 2 (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MutiaraTEC – Dode Hoek 2 (Album)

27 december 2012 om 18:13 Album Nederland, Nederland Geen reacties

mutiaratec_DodeHoek2_coverNa een lange stilte zijn de mannen van MutiaraTEC terug. Vandaag droppen de mannen uit het oosten na veel uitstellen hun “Dode Hoek 2″. Het vervolg op het in 2011 verschenen “Dode Hoek” bevat voornamelijk materiaal uit 2009/2010. Er was toen zoveel opgenomen dat ze besloten Dode Hoek in twee delen uit te brengen, het tweede deel heeft echter zo lang op zich laten wachten dat ze besloten hebben de plaat gratis aan te bieden. Download “Dode Hoek 2″ hieronder.

Download: MutiaraTEC – Dode Hoek 2 (Album)

 

Delen

Laat Een Reactie Na