Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 J Spine – Khal Nayak (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

J Spine – Khal Nayak (Mixtape)

31 december 2012 om 16:50 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

FrontJ Spine (J.ustice is S.erved to the p.oor, i.nnocent, n.eglected and e.ndangered) is een 28 jarige Engelstalige MC uit Rotterdam en lid van het international hiphop platform Empty Handed Warriors en Eastgarden Music.

Nadat hij was voorgesteld aan de Canadese rapgroep Babylon Warchild, werd hij uitgenodigd om mee te werken aan hun groepsalbum genaamd “Gatekeepers”. Hierop staan verder ook rap veteranen als Sadat X, Tragedy Khadafi en Reef the Lost Cauze. Dit heeft zijn honger naar meer vergroot en de “Khal Nayak” mixtape is het resultaat van de werk ethos en chemie tussen hem en PSL, eigenaar van Eastgarden Music.

De “Khal Nayak” mixtape bevat 29 tracks en is een reflectie van J Spine’s persoonlijke pijn, ervaringen op straat, zijn politieke kijk en hij richt zijn vizier op college rappers die het beter kunnen dan ze laten zien. Het bevat ook verses van Keith Murray van Def Squad, Babylon Warchild, MOD the Black Marvel, Ciph Barker, Mr. 48 Bars.

Een nieuw project is in de maak en in de tussentijd kunnen jullie video’s verwachten van de singles, die onder meer door Sensei Walingh geproduceerd zijn. Volg @JSpine010 op Twitter.

Download: J Spine – Khal Nayak (Mixtape)

Back

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda