Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Uitschot – Klaar Voor Het Gesticht EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Uitschot – Klaar Voor Het Gesticht EP

31 december 2012 om 17:59 EP Nederland, Nederland Geen reacties

FrontDe Rotterdamse rappers Gekku en Stennes zijn terug met hun nieuwe EP ‘Klaar Voor Het Gesticht’. Na de videoclips ‘Leven voor muziek’, ‘Harder’ en een aantal tracks in 2012 moest er gewoon een EP komen en dat is bij deze een feit!

Beats o.a. door: Vince Michaels, Despotez en Stennes, Gemasterd door: Vince Michaels en Scratching: Dj Rik Meleet;

Download: Uitschot – Klaar Voor Het Gesticht EP

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda