Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nino – 2013 (Remix) ft. Raymzter & Don G | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nino – 2013 (Remix) ft. Raymzter & Don G

31 december 2012 om 15:45 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Nino pikt zijn ‘Transmigratie’ mixtape serie weer op, zo zal hij op 13 februari zijn vierde Transmigratie mixtape exclusief hier bij Radio Zuid ter download aanbieden. Hij bracht twee weken geleden al een video uit van het nummer ‘2013‘ en nu is er dan een remix met Raymzter en Don G. Alle drie de artiesten brengen later dit jaar een project uit, dus blikken ze alvast vooruit. Check de videoclip hierboven!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda