Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Progressie vol.1‏ EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Progressie vol.1‏ EP

6 januari 2013 om 16:16 EP Nederland, Nederland Geen reacties

Cover-progressieProgressie vol.1 is na ‘Motivatie 1′ ‘Compilatie mixtape’ en ‘Koning te rijk’ alweer de vierde solo tape die ConvexXx uitbrengt. Voor zijn trouwe luisteraars doet ConvexXx wat ze van hem gewend zijn. Er worden op deze tape namelijk (aangrijpende) verhalen vertelt en en het zit vol met levenslessen, emotie en persoonlijke maar ook algemene gebeurtenissen. Er wordt veel vertelt vanuit zijn eigen beleving maar ook veel vanuit een 3e oog, om zo luisteraars die zich in een dergelijke situatie bevinden of hebben bevonden het gevoel te geven begrepen te worden. Ook het dichten, de rijmschema’s en de delivery is met grote sprongen vooruitgegaan als je het vergelijkt met zijn vorige tape’s. Realistische muziek en muziek met kennis, een boodschap en emotie. ConvexXx, die sinds een tijdje alle touwtjes zelf in handen neemt, heeft de gehele E.P ook zelf gemixed en gemasterd. De tape bevat gastbijdrage’s van Jerra K die een prachtige hook heeft verzorgt en goede vriend Alexander Walters die op de laatste track een keiharde 16 voor zijn rekening neemt. Zet je headphone op of zet je boxen aan en luister het weg van het begin tot eind.

Download: ConvexXx – Progressie vol.1‏ EP

achterkant

 

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda