Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 DizzowDynamiscH – Rum In Mi Cup – ft. KOP & Rangah | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

DizzowDynamiscH – Rum In Mi Cup – ft. KOP & Rangah

7 januari 2013 om 21:30 Nederland, Track Nederland Geen reacties
DizzowDynamiscH – Rum In Mi Cup – ft. KOP & Rangah

Na “Wegpiraat”, “Grafsteen” en “Omarm Alles” dropt de Arnhemmer Dizzow nu samen met KOP en Rangah uit Amersfoort weer een track van zijn aankomende EP. Op “Rum In Mi Cup” zijn de mannen te horen op een beat van Henning die behalve deze, nog een aantal productie verzorgt op Dizzow’s EP die begin dit jaar nog uitkomt. Download de track hieronder.

Download: DizzowDynamiscH – Rum In Mi Cup – ft. KOP & Rangah

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda