Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rocks – Rennend | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rocks – Rennend

9 januari 2013 om 21:44 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na “Sta Weer Klaar” is “Rennend” de tweede videoclip van Rocks zijn aankomende tape genaamd “Rocky 2″, die op 15 januari via iTunes te downloaden zal zijn. De track is geproduceerd door Kingo en de scratches door DJ Chainsaw.

Eerder kon je hier op de site ook al de track “Terror Is” met Naffer, Para Mocro en RBDjan beluisteren en gaf Rocks ons een sneak op het project “Rocky 2″.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda