Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Gefeliciteerd | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Gefeliciteerd

12 januari 2013 om 0:56 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Afgelopen 6 januari releasde rapper ConvexXx uit Deventer zijn  nieuwe E.P ‘”Progressie vol.1″. De 1e single van de E.P is  ‘Gefeliciteerd’ en Vandaag brengt hij de bijbehorende videoclip uit. De track is een ode aan z’n oma die op jonge leeftijd is overleden. De videoclip is gemaakt door Sjanks Video’s. De hele E.P kun je nog steeds hier downloaden.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda