Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Raymzter ft. Complex – Stand Van Zaken | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Raymzter ft. Complex – Stand Van Zaken

13 januari 2013 om 22:11 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Raymzter brengt vandaag de niet eerder uitgebrachte videoclip voor het nummer “Stand van Zaken” uit. Het nummer is afkomstig van zijn “miksteep: De Frontlinie vol. 1″, die hij in 2009 uitbracht. Op de track hoor je naast Raymzter ook de engelstalige rapper Complex.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda