Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Conceptz – Vernieuwde Visie | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Conceptz – Vernieuwde Visie

14 januari 2013 om 14:59 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Conceptz – Vernieuwde Visie

Conceptz luidt 2013 in met een verse over zn vernieuwde visie op de dingen in zn leven. Na de release van Bars & Respect heeft Conceptz niet bepaald stil gezeten. Nieuw materiaal is in de maak, en dat wilt hij graag met jullie delen.

“Nieuw jaar, nieuwe kansen / tijd voor actie, niet meer wachten..”.

De bedoeling is, om naar aanloop van zijn album “Maatwerk”, met regelmaat verses/video’s/studio beelden naar buiten te brengen. Zie “Vernieuwde Visie” als deel 1 uit een reeks van meerdere. Onder de naam @MrConceptz zijn zn moves op twitter te volgen. Check de track hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda