Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Tactloos ft. Syntax – Requiem | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Tactloos ft. Syntax – Requiem

17 januari 2013 om 14:21 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Tactloos ft. Syntax – Requiem

Liefde en haat liggen dicht bij elkaar… Tactloos leaked een vroege valentijnstrack uit het album KRAPOELRECORDS – BASSKLASSMUZIEK voor de verliefde motherfokkers onder ons. Op de track worden ze bijgestaan door Syntax (Labelge/BXL), cuts: DJ XXL & beat: Curse Van Osschot

Krapoelrecords – Bassklassmuziek Vol.1 is nog steeds te koop in FNAC, de krapoelrecords webshop en digitaal via i-tunes & spotify.
Meer info: www.krapoelrecords.be

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda