Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Jodi Sinfull Spitsessie CVIII Zonamo Underground | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Jodi Sinfull Spitsessie CVIII Zonamo Underground

18 januari 2013 om 13:57 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties

De vrouwelijke zijde van de duisternis heeft een stem genaamd “Jodi Sinfull”. December j.s. lanceerde ze haar kennismakings EP “Elapidae De Gifserie” die gratis te beluisteren is via haar website sinfull.nl. Het is een snoeiharde productie van PTM die in de wieg van Killing Skills gemixed en gemasterd is. Haar videoclip “Vallei der Schimmen kun je zien @ Youtube. Maar check eerst haar sessie hier @ Zonamo Underground! ROCKEN! BAAARRUNGGSSS!

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda