Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brada – Optima Forma (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brada – Optima Forma (Mixtape)

21 januari 2013 om 13:39 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties

01660723aeb52967668f196808018754

Het officiële debuut van de rapper Brada is een feit! Met Optima Forma brengt de Hoogvlietse rapper een verzameling aan tracks waarop hij zijn onberispelijke vorm vertaalt naar flows en lyrics. De producties zijn aan de hand van Davido, Broere en Benjur en features zijn er met niemand minder dan DJ Jane Doe en Kleine Jay. Het artwork is verzorgd door de internationaal geprezen kunstenaar Iwan Smit. Hoewel de EP independent wordt uitgebracht belooft 2013 een zeer turbulent jaar te gaan worden voor de bevlogen rapper.

Download: Brada – Optima Forma (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda