Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hans Nötig x Persoonlijk (PSL) x Influenza (Cerebros) – Grimey Days | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hans Nötig x Persoonlijk (PSL) x Influenza (Cerebros) – Grimey Days

23 januari 2013 om 13:16 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

ind september 2012 lanceerde Eastgarden Music de Internationale EP “EHW – The 010 Sessions” met daarbij de videoclip van Unknown Mizery & Influenza – Infected Mizery.  Eastgarden Music deed een showcase in Zwitserland en vond dit een mooie gelegenheid om de tweede officiële video daar direct te schieten. Vanaf vandaag staat deze online en dit een samenwerking met Zwitserse Battle Champion Hans Nötig , Persoonlijk (PSL) en Influenza (Cerebros). De beat is geproduceerd door p.APE van TeamPape en de video edit is gedaan door Sacrifice Pictures.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda