Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Diggy Dex – Do It Yourself | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Diggy Dex – Do It Yourself

28 januari 2013 om 16:24 Nederland, Track Nederland Geen reacties

artworks-000039294418-y1ul3a-t500x500De single “Do It Yourself” van Diggy Dex komt officieel uit op 8 februari, maar de track is hier alvast te beluisteren! “Do It Yourself” is de eerste single van het gelijknamige album welke later in 2013 zal uitkomen op Diggy Dex zijn eigen label We Want More Music.

Gemixt door Skiggy Rapz @ Pelican Studio’s
Gemastered door Darius van Helfteren @ Amsterdam Mastering

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda