Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Evenwicht – Wat Wij Willen Zeggen | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Evenwicht – Wat Wij Willen Zeggen

28 januari 2013 om 16:19 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Evenwicht – Wat Wij Willen Zeggen

De mannen Le Professeur en Proza van Evenwicht zijn druk bezig met het opnemen van hun debuutalbum. Net als vorig jaar krijgen we naar aanleiding van de verjaardag van Le Professeur een primeurtje. Sinds het uitbrengen van hun Evenwicht EP is het verdacht stil geweest, maar daar komt dus verandering in. Helaas zal het album nog even op zich laten wachten , maar niet getreurd er zal snel meer volgen! Check of download de track “Wat Wij Willen Zeggen” hieronder!

Download: Evenwicht – Wat Wij Willen Zeggen

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda