Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret te gast bij Juize op Slam!FM | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret te gast bij Juize op Slam!FM

29 januari 2013 om 20:57 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Dret te gast bij Juize op Slam!FM

In de aanloop naar zijn EP genaamd “Probleem”, die over 2 weken gratis te downloaden zal zijn, was Dret te gast bij Juize FM. Bij Juize FM deed Dret twee tracks van zijn EP genaamd “Sommige Wijven” en “Koningszoon”. Check de de video’s hieronder!

Dret – Koningszoon

Dret – Sommige Wijven

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda