Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 MigiBoss – Geen Gangster Volume 1 (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

MigiBoss – Geen Gangster Volume 1 (Mixtape)

29 januari 2013 om 22:47 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
MigiBoss – Geen Gangster Volume 1 (Mixtape)

Het is eindelijk zo ver, MigiBoss dropt ‘Geen Gangster Volume 1′ die vanaf nu exclusief bij ons te downloaden is. Op de tape kun je samenwerkingen verwachten met artiesten als Keizer, Kalibwoy, de heren van Team Vieze (Hef, Crooks en Killah Keezy) en nog veel meer. Eerder kreeg je al een sneak preview van deze veelbelovende mixtape en kon je de video’s van ‘Geen Gangster‘ en ‘Ik Ben Gewoon Mezelf‘ zien. Check de tracklist en de cover voor meer info, terwijl je de tape hieronder downloadt.

Download: MigiBoss – Geen Gangster Volume 1 (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda