Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Nosa – Will | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Nosa – Will

31 januari 2013 om 21:13 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na “Nieuwe Moves” is Nosa verder gegaan met nieuwe moves maken. Zo werkt hij momenteel aan zijn soloalbum, die geproduceerd wordt door Samuel Kareem. Vandaag laat de Nijmeegse MC de eerste videoclip los van het project. De videoclip voor “Will” is geschoten door Lorenzo Schmidt in Nosa z’n thuisbasis, Nijmegen. “Will” is tevens de vierde videoclip van de FTG4 compilatie na “Klootzakken”, “Slik Mijn Cookie Bitch!” en “Blues n Blessings”. Check de videoclip van “Will” hierboven!

Delen

Gerelateerde Posts

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda