Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Ogri Ai – Paratroop | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Ogri Ai – Paratroop

31 januari 2013 om 22:17 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Na het uit brengen van zijn EP’s “Damien” en “Damien 2″ was het een tijdje stil rondom Ogri Ai. In de tussentijd is Ogri Ai aan het werk geweest met zijn producer Jaystar aan een nieuwe reeks video’s en tracks. “Paratroopers” is de eerste van die reeks en in deze track neemt hij afscheid van zijn alter ego Damien. Check de videoclip hierboven.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda