Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Mulu – De Mulu EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Mulu – De Mulu EP

1 februari 2013 om 22:26 EP Nederland, Nederland Geen reacties

DeMuluEpCOVERNa in 2011 in de finale van de grote prijs te hebben gestaan, heeft Mulu enkele clips gedropt. “Sociale Vaardigheden” was de laatste daarvan en daarbij kondigde hij al aan dat “De Mulu EP” uit zo komen. Vandaag is het zover en kan je de tape downloaden.

Download: Mulu – De Mulu EP

Tracklist
01. Het kan zo gaan (prod. De enser
02. Gaat het van ft. Kraantje pappie & Abbeye (prod. Peter Songolo)
03. Gedachtes (prod. Chu)
04. Stilte voor de storm (prod. Chu)
05. Doen wat je wilt (prod. Floris Jonker)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda