Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Voor Ik Ga | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Voor Ik Ga

1 februari 2013 om 22:55 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Deze track is de 1e single van zijn vorige E.P ‘Koning te rijk’. Omdat deze track goed beluisterd werd en goede reacties opriep besloot hij alsnog om er een video van te schieten. In de clip krijg je een stukje van ConvexXx zijn prive leven te zien. De video is gemaakt door RA producties die er wat persoonlijks en moois van heeft weten te maken.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda