Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dake – Mezelf Zijn | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dake – Mezelf Zijn

1 februari 2013 om 15:24 Nederland, Videoclip Nederland 1 reactie

Voordat de ClassAparte EP dropt die in Februari uitkomt, geeft Dake jullie alvast een voorproefje uit het ClassAparte kamp met de track ‘Mezelf Zijn’! De Beats zijn geproduceerd door KleineJan/96Beats Volg ons op Twitter en Facebook! @Dake078 @ClassAparte2012

Delen

  1. MisteryBlack 12 februari 2013 om 23:03

    Hard broeder! blijf zo door gaan!

    BwS-Team

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda