Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ML – Blue Cheese | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ML – Blue Cheese

3 februari 2013 om 22:29 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het is een tijdje stil geweest rond ML sinds het “Hof van Jaeden” gestopt is, tegenwoordig brengt hij zijn muziek uit onder de “Highpro” vlag. Met “Blue Cheese” brengt hij de eerste videoclip van de gelijknamige mixtape die later dit jaar gratis te downloaden zal zijn. De video is geschoten door Jere-Me en de beat is verzorgd door Tommy.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda