Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vanavond “De Hossel” editie en mix by DJ Restless bij To The Beat Show op radio Villa Bota | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vanavond “De Hossel” editie en mix by DJ Restless bij To The Beat Show op radio Villa Bota

7 februari 2013 om 17:44 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

AFF_DE_HOSSEL_V

Vanavond gaan we vooruitblikken naar De Hossel V die plaats vindt op zaterdag 16-02-2013. Er zijn o.a. optredens van: No Exp, Brihang, Kleine Sanders, Sticks & Moon(Opgezwolle,Fakkelbrigade) en Tableek uit de States (Maspyke)! Verder bespreken we nog wat andere optredens die eraan komen in ons België landje en verzorgt Dj Restless ons in het tweede uur weer een dosis lekkere klassiekers!

To The Beat Show is vanavond te beluisteren van 22u tot middernacht op radio Villa Bota.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda