Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Vijfde editie van “De Hossel” staat voor de deur | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Vijfde editie van “De Hossel” staat voor de deur

7 februari 2013 om 1:08 Nieuws Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Vijfde editie van “De Hossel” staat voor de deur

Over een dikke week is het weer zover. BrugesInsideOut & Het Entrepot organiseren volgende week zaterdag alweer de vijfde editie van “De Hossel” in Factor te Brugge.

Sticks & Moon (Opgezwolle, Fakkelbrigade, NL)
Sticks is begonnen met rappen in 1995, altijd met drang naar perfectionisme en vernieuwing. Maakte onderweg albums met Opgezwolle, Opgeduveld, Kubus, Fakkelbrigade en A.R.T. Houdt van teksten schrijven, niet zo van freestylen. Maar als je het ‘m vraagt, doet ‘ie t soms wel.
“Rust nodig om creatief te zijn”, rapt Sticks in Maslow, het tweede nummer van de EP ‘Stick Bukowski’ die als gratis download beschikbaar is.Juist die rust onderscheidt deze release in zijn grote catalogus. Rust in de werkwijze – Sticks en producer Dokter Moon mochten een week op huis en platenkast van Top Notch baas Kees de Koning passen – en rust in de delivery. De negen nummers hebben een oldskool laidback feel en de flow van Sticks klinkt relaxeder dan ooit. Het is misschien wel zijn beste solowerk in jaren.

Tableek (Maspyke, USA)
Hip hop is niet dood en het is zijn doel om ons dat te bewijzen. Tableek creëerde al samen met Maspyke twee uitstekende albums, ‘The Blackout’ en ‘Static’, en in die trend volgde enige tijd later zijn solo project ‘Keynote Speaker Vol. II’. Wij zijn alvast ontzettend tevreden om hem als eerste Amerikaanse artiest op De Hossel te mogen verwelkomen. He’s disconnecting folks from the matrix daily.

No Exp.
Na een sabbatjaar genomen te hebben koos No Exp. (Nuff Said) ervoor om te schakelen van het Engels naar het West-Vlams.
Ondertussen dropt hij bijna driewekelijks nieuwe tracks op zijn soundcloud met zijn collectief Damp.Oord.
Op beats van Mr. JoeKer & Wally Nesta staat hij live garant voor vlammen samen met MC Tempi Flacko & DeeJay Sincere. Olles zit er boenke ip!

Brihang
West-Vlaamse poëtisch gezalfde producties. Brihang geeft betekenis aan de onverklaarbaarheid van eigen tekst. Met DeeJay Dime aan de turntables klopt het met 90 beats per minuut.

Kleine Sanders
Kleine Sanders is een Oostendse rapper met die zich graag op andere manieren openbaart dan de meeste rappers in Vlaanderen. Hij is het typisch evenbeeld van de hedendaagse ‘kut-Vlaming’ en noemt zichzelf dan ook de ‘Kleine Kiesak’. Samen met Gauthier aka De Regisseur (D’ Hergeboorte) maakt hij het graag bont. Verwacht alvast een nooit geziene show.

DJ Iron (Nieuwe resident)
DJ Moiek & DJ Sincere

Kaartjes voor “De Hossel V” zijn in voorverkoop te verkrijgen aan €10 bij @ Free Record Shop, Fnac, Jaydee Skateshop (Brugge), 22Shop (Roeselare), BlackjackShop (Oostkamp, Blankenberge), JH De Kanapee (Kortemark). Aan de deur betaal je €15 om een kaartje te bemachtigen.

Dank aan: Stad Brugge, KHBO, Jaydee Skateshop, Flemish Kingz, Sneakalicious, Radio Zuid, Juwelier Roelandt, Soundsystem.be, Flyer.be, Earquake Records, Free Record Shop & Fnac.

Nog meer informatie? Ga naar het facebookevent.

AFF_DE_HOSSEL_V

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda