Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret – Probleem EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret – Probleem EP

8 februari 2013 om 22:55 EP Nederland, Nederland Geen reacties

Cover-Voorkant-(1)De afgelopen tijd heeft het duo Dret & Krulle de gemoederen weer bezig weten te houden. Onder andere de veelbesproken verse van Dret in de 101Barz megasessie heeft de aandacht en de vraag naar nieuw materiaal versterkt. Dit nieuw materiaal is er nu in de vorm van een solo EP van Dret. De EP genaamd “Probleem” is een voorbode van het debuutalbum van Dret & Krulle, die voor dit najaar gepland staat. Voor die tijd zal er nog een solo EP van Krulle volgen, maar voor nu is er de “Probleem” EP van Dret. Dret’s “Probleem” bestaat uit 6 nummers en bevat producties van onder andere Killing Skills, Vinyl Frontiers en KrunkCartel, met gast bijdragen van Leeroy (Zwart Licht), Skinto en MCA El Divino. Download de EP hieronder!

Download: Dret – Probleem EP

Cover-Achterkant-(1)

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda