Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Soldjah – Echte Soldaat | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Soldjah – Echte Soldaat

11 februari 2013 om 13:56 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Soldjah komt wederom met ‘n harde hiphop track regelrecht uit ‘t hart. De Haagse rapper blijft van zich laten horen in de Underground HipHop scene en baant zich ‘n weg naar de hiphop elite van NL.

Na tracks als “Oorlog”, “Einde Van M’n Leven” en “Niet Zo Blij Als Ik Doe” heeft Soldjah zich on the low bezig gehouden met n mini-album. Video’s en tracks zullen de komende tijd blijven verschijnen ter promotie van dit mini-album genaamd ‘Leven Als Een Soldaat’

Tracks met Jimmy G, VinRock, Nostalgie, Marcus Garrie en binnenkort ook KingStreet, Eksakt en anderen staan op het menu. De Soldaat geeft zn hart bloot en geeft de luisteraar een blik in zn leven, denkwijzes en gevoelens en zet je aan tot denken.

Loop even mee in Soldjah’s boots..

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda