Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kross N.D.K – Lyrical Murderers (Freestyle) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kross N.D.K – Lyrical Murderers (Freestyle)

12 februari 2013 om 1:38 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Kross Naar De K van Muz-IQ Entertainment begint 2013 met een lyricale knal en laat meteen zien uit welk hout hij gesneden is. In deze freestyle uit hij z’n mening over verschillende situaties/mensen die hij tegen is gekomen binnen de scene.

Camera/Edit/Montage is gedaan door niemand minder dan MindLockResidence.

Follow: @KrossNDK_KJ @MindLockRes_

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda