Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Peanut – Rotterdam Is Back (Remix) ft. Lennox, Excellent, Opium Lotus, Coke & Dubbel N | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Peanut – Rotterdam Is Back (Remix) ft. Lennox, Excellent, Opium Lotus, Coke & Dubbel N

17 februari 2013 om 13:21 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

De Rotterdamse rapper Peanut presenteert zijn nieuwe videoclip “Rotterdam Is Back (Remix)”, waarop hij wordt bijgestaan door collega-rappers Lennox, Excellent, Opium Lotus, Coke & Dubbel N. De track is geproduceerd door HDS en de video is gemaakt door Nelson voor Sacrafice Pictures.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda