Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Brandwerk – Fluitje Van Een Cent | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Brandwerk – Fluitje Van Een Cent

18 februari 2013 om 2:33 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Vandaag brengt Brandwerk de nieuwe video “Fluitje van een Cent” uit. “Fluitje van een Cent” is onderdeel van het project “Tussen Neus En Lippen Door”. Dat bedoeld is als aanloop naar hun tweede EP “Water voor de Oogst”. “Water voor de Oogst” zal dat dit jaar worden uitgebracht.

De track is wederom geproduceerd door het producerduo van Brandwerk genaamd Dessert. De clip is geschoten door Telmomiel @SoberConceptstor. Volg op twitter: @KAYmartinn, @Deoncustom, @SeedzElla, @TelmoMiel.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda