Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Morningsex | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Morningsex

19 februari 2013 om 18:31 Nederland, Track Nederland Geen reacties
ConvexXx – Morningsex

Na zijn E.P ‘Progressie 1′ en de videoclips van  ‘Gefeliciteerd’ en ‘Voor ik ga’, is dit de zoveelste track die ConvexXx uit Deventer dit jaar uitbrengt. Deze zwoele track is afkomstig van zijn volgende mixtape ‘Barz for years’.  Zijn 5e solo tape die 1 maart a.s online verschijnt.

Download: ConvexXx – Morningsex

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda