Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dion Mase – Jij Niet ft. M.O. & Brakko | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dion Mase – Jij Niet ft. M.O. & Brakko

19 februari 2013 om 12:55 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Dion Mase – Jij Niet ft. M.O. & Brakko

Na de videoclip van “Elke Stad” en de track “Bars” heeft Dion Mase weer wat nieuws voor jullie. Zo brengt hij op 2 maart een korte tape uit genaamd ‘Minder emo, meer Feno’. De track ‘Jij Niet’ is in samenwerking met M.O. & Brakko en afkomstig van de tape. De scratches op de track zijn gedaan DJ Savage. Check of download de track hieronder!

Download: Dion Mase – Jij Niet ft. M.O. & Brakko

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook

Agenda